sunnuntai 15. maaliskuuta 2015

Vege! Tuoreita makuja kotikeittiöstä - kevään odotettu reseptikirja & arvonta

Hyvää kevättä kaikille Villa Verandan lukijoille! Kevään kunniaksi järjestän kaikille pienen kirja-arvonnan, joka löytyy kirjoituksen lopusta.

Kevään odotettu reseptikirja Vege! Tuoreita makuja kotikeittiöstä on Alex Niemisen ja Riikka Sukulan kasvisruokakirja, joka tarjoaa sekä kasvis- että liharuokailijoille jotain uutta.  


Tavalliselle kotikokille, kuten minulle, kirja avaa aivan uuden maailman puutarhurin keittiöön tarjoten maukkaita, mutta erityisesti vaivattomia reseptejä.

Lemppari blogini Sivumaku ehti jo testata kirjan focaccia reseptin ja tämä kokenut kotikokki yllättyi positiivisesti, oppien jotain uutta. Lue Jani Kinnusen focaccio -bloggaus sekä kirja-arvostu Vege -kirjasta täältä.

Oma kirjoitukseni ei ole maksettu mainos, eikä arpomani kirja ole edes arvostelukappale, vaan ostin kirjan omilla rahoillani ja halusin laittaa sen tänne rehelliseen arvontaan. Oma kappaleeni kirjasta oli lahja kirjan tekijöiltä työni kautta ja ihastuin siihen heti.

Arvonnan säännöt: Kirjoita omaan blogiisi juttu sinua inspiroivasta kirjasta ja linkkaa kirjoituksesta blogiini sekä muista mainita kommenttikentässäni kirjoituksestasi. Jos sinulla ei ole blogia, niin kirjoita tämän jutun kommentointikenttään, mikä kirja on sinua inspiroinut. Voittaja arvotaan 4.4.2015 ja voittajalle ilmoitetaan täällä sekä Villa Verandan Facebook -ryhmässä, joten muistathan tarkkailla sivujani. Mikäli en tavoita voittajaa kahden viikon sisällä, niin suoritan uuden arvonnan. Mikäli voittaja ei asu lähistöllä, niin postitan kirjan voittajalle. 


Vege -kirjan omasta vegeblogista voi käydä fiilistelemässä reseptejä sekä lukemassa mm. Saku Tuomisen kirja-arvostelun. Lisäksi blogissa kirjan toinen kirjoittaja Riikka Sukula fiilistelee Italian kevättä.

6 kommenttia:

nina kirjoitti...

Kuulostaapa kivalta kirjalta! Minulla ei ole blogia, mutta mikähän olisi eniten inspiroinut kirja... Kaunokirjallisuutta tulee luettua hyvin vähän. Pari mielenkiintoista on Elina Lappalaisen Syötäväksi kasvatetut ja Reeta Paakkisen Kotona Istanbulissa.

TB kirjoitti...

Moi, löysin tieni tänne blogiisi. Tässäpä itseäni viime aikoina inspiroinut kirja!

http://www.cargaeats.blogspot.fi/2015/03/carga-syo_24.html

T. Naapuri :)

Marja-Liisa kirjoitti...

Varmasti kiinnostava kirja! Hukun runsaudenpulaan, kun yritän miettiä inspiroivaa kirjaa... No ainakin Victoria Hislop näin Kreikkaan hurahtaneelle: http://tuhansiasivuja.blogspot.fi/2014/10/saari.html

Ja jos jotain ihan viimeisimpiä mietin, niin http://tuhansiasivuja.blogspot.fi/2015/02/vierashuone.html

Ja sitten vielä Eppu Nuotion.. Matti Rämön pyöräilykirjat... On se vaan niin mahtijuttu nuo kirjat.

postin.tuomaa@gmail.com

Hippohiiri kirjoitti...

Moikka! Minulla ei ole omaa blogi, joten vastaan tässä. :) Minua on inspiroinut aivan hurjan paljon just nyt Suuri pelargonikirja, sillä innostuin pistämään pelargonioita kasvamaan. :) Toki myös kaunokirjallisuus ja keittokirjat inspiroivat.
hippohiiri @ gmail.com

Sandra kirjoitti...

Haluan mukaan kilpailuun :). Minua eniten inspiroitunut kirja on nimeltään 4 tunnin työviikko. Kirjoittanut Tim Ferris.

Siirtolapuutarhaunelmia kirjoitti...

Kiitos kaikille osallistujille. Kirja tosiaan arvottiin suljetulla lippuäänestyksellä ja kirjan voitti TB, jonka inspiroiva kirja oli Japanilainen kokkikirja. Onnea voittajalle. Voittaja tavoitettu Facebookin kautta. Facebook -sivultani löytyy myös kuvat arvonnasta. Kiitos osallistumisesta ja ihanista vinkeistä. Käyn niitä juuri läpi. Hyvää kevättä ja pidä silmällä, mikäli tulee taas joku uusi mukava arvonta!