sunnuntai 14. huhtikuuta 2013

  KEVÄTMESSUT - MISSÄ KEVÄT?

Olin lauantaina äitini kanssa Helsingin Messukeskuksessa Kevätmessuilla. Olin tosi onnekas, sillä sain työkaveriltani ilmaiseksi liput. Lähdimme aamulla aikaisin messuille äitini kanssa ja hyvä niin. Jo vähän jälkeen yhdeksän ulko-ovella oli pitkät jonot. Lipuillani pääsimme nopeasti eri jonosta ja sille jonottamatta. Sisällä kuitenkin odotti lisää jonoja! Alla olevassa kuvassa voi nähdä kun kello 9.55 aamulla ihmiset jonottavat kevätmessuille! 


Hento ja kerkkä jouluruusu osui silmään heti ensiksi messuilla! 

Kävimme ylhäällä myös Sisusta -messuilla. Sielä oli paljon kaikkea ihanaa. Espan Enkelit -osastolta tuli ostettua näitä ranskalaisia tuoksupusseja, koska Pariisista toin vain yhden. Nämä ovat ihania tuomaan hyvää tuoksua tasaisesti esimerkiksi vaatekaapissa tai eteisessä!


Alla olevassa kuvassa Japanin ihmekukan juurakoita. Näitä "Mökin ihmekukka" nimityksen saaneita juurakoita tuli sitten ostettua 20 eurolla! Ostin vaaleanpunaisia, valkoisia ja violettejä. Odottavat viileässä, että jäät sulavat maasta ja pääsen ne istuttamaan. Toisaalta voi olla, että jos jää aikaan, niin esikasvatan ne parvekkeella kunhan säät lämpenevät.Samalla osastolla oli tarjous: osta 30 eurolla, saat 50 euron edestä kukkia. Ja minä sitten ostin 10 eurolla Laukkoja ja sain niitä 30 euron edestä Japanin ihmekukkien lisäksi! Kaksi suurta kassillista siis vain 30 euroa. Laukkoja ostin eri korkuisia ja ne olivat tytöllleni, sillä haluan tehdä hänelle oman keiju-puutarhan kesällä!


  

Ja pitäähän siirtolapuutarhamökin omistajan olla myös muotitietoinen. Secret Garden -kaupan osastolla kävi kuhina, kun naiset kilvan sovittelivat ihania Garden Girl -puutarhavaatteita. Kuvassa mallinuken päällä oleva puutarhaessu lähti myös minun mukaani! Voi olla, että pitää vielä kevään mittaan pistäytyä Secret Garden -putiikissa ihanassa Ruukin maisemissa tai heidän verkkokaupassaan!  

Tämä ihana vihervaunu ihastutti hyvällä suunnittelullaan. Kesää vasten en tällaista hanki, mutta jos minulla olisi pelkkä parveke kaupungissa, niin saattaisin ostaakin kesäksi. Näitä valmisti ja myi Luminum. Lisäksi myös pöytä- ja seinämalleja saatavilla ja valkoisenana tietenkin!


Ei kommentteja: