tiistai 10. heinäkuuta 2012

  PUUHAMAA
 O M A L L A  M Ö K I L L Ä

Siirtolapuutarhamme sisäosan remontti on kutakuinkin valmis.
Toki kaikkea pientä tuunaamista sekä järjestelyä on loputtomiin
ennenkuin kaikki asettuu paikoilleen. Lisäksi remontin jäljiltä pelkän
kuistin siivoaminen vei monta päivää. Lisäksi yhden päivän pesin juuriharjan kanssa lattiat sekä valkoiset puut kuistin sisäpuolelta. Olipa urakka!

Vielä odotellaan, että ystävät hakevat yhden vanhan sohvan pois ja sitten päästään laittamaan kuistia järjestykseen. 

Kuistin pesun jälkeen meidän kettiön vanha mattokin löysi vihdoin kodin. Uudessa kodissamme se ei mahdu mihinkään ja sääli sitä kellarissakaan pitää, joten päätimme sen uhrata kuistille. Ja kuistille tultaessa, pitää siis jo ottaa kengät pois. Tämä on ainoa tapa pitää roskat pois sisältä!

Illatkin ovat jotenkin syksyisen oloisia, kun tämä kesä ei ole vielä lämminnyt tarpeeksi. Sen kunniaksi verannalle tuli jo syksyn lyhdyt tuomaan tunnelmaa!
Entisten asukkaiden jäljiltä varastosta löytyi vaikka mitä aarteita! Kuten alla kuvassa näkyvä retkipöytä. Retkipöytä pestiin ja maalasin sen spray -maalilla mattavalkoiseksi. Maali loppui toki kesken, mutta seuraavassa postauksessa sitten kuva valmiista pöydästä, joka sekin tulee kuistille!
 

Fida kirpputorilta löytyi jo keväällä myös kaksi makeaa 50-luvun tyylistä puutuolia. Maali oli kulunut ja tuolit likaiset, mutta niillekin näytettiin pesuainetta ja juuriharjaa, niin hyvä tuli. Myöhemmin kuvia tuoleista keittiössä! 

Lisäksi varastosta löytyi muita vanhoja aarteita, jotka kunnostan
tässä lähiviikkoina....

Remontin jälkeen siis puuhat eivät ole loppuneet kesken. Lähinnä aamupalaa nauttiessaan ollaan mietitty, että mitäs sitä tänään puuhaisi! 
Meillä on oma puuhamaa tai työmaa - ihan miten sen haluaa nähdä!

Ei kommentteja: