tiistai 12. kesäkuuta 2012

MUUTOS - OSA 5
V O I TO N   P U O L E L L A !

Menneen viikonlopun jälkeen tuntuu aidosti nyt siltä, että ollaankin 
kaiken aherruksen jälkeen voiton puolella tässä projektissa!

Kattopaneelien maalaus on saatu päätökseen. Katon paneelit siis lakattiin kerran oksalakalla ja maalattiin kolmeen kertaan. Olisi varmasti vielä mennyt neljäs - viideskin kerta, mutta maalin loppuessa päätimme että nyt vain saa loppua. Jos joku tulee jotain sanomaan, että oksakohdat paistavat läpi, niin laitamme sitten maalisudin käteen ja toteamme, että koita peittää itse!

Puolipaneelit maalattiin kolmeen ja osa neljään kertaan Helmi kalustemaalilla. 
Vanhat tapetit - ne kaksi kerrosta lähti suhteellisen kevyesti pois.

Tämän viikonlopun kohokohta olikin sitten itse tapetointi! Tapetoimme ensimmäistä kertaa elämässä ja suhteellisen hyvin meni, vaikka oli paljon kohdistettavaa. Tapetti vaati liisterin sijaan tapettiliimaa, joka olikin sitten suhteellisen helppo levittää. Alun jännityksen jälkeen myös tapetin kuviot asettuivat hienosti paikoilleen. Turhaan sitä tapetoinnista peloitellaan. Kun kaksi tekee yhdessä, niin hyvä tulee. 

Saimme myös pyöriteltyä sohvaa ympäriä tupaa ja mietittyä sen paikkaa sekä tätä kautta hahmoteltua tulevaa muuta järjestystä. 

Ensi viikonlopulle (viikonlopuille) jäi vain vessan viimeistely, muutaman kohdan maalauksen viimeistely sekä tietenkin listat, jotka siistivät todella paljon ilmettä sekä suursiivous. Johtojen uudelleen asennuksesta puhumattakaan. 

Mutta - voiton puolella aidosti ollaan!

Alla muutama ennen ja jälkeen kuva. 

Mökin tupa luovutuspäivänä. 


Mökin tupa odottaa tapetteja. 

Tapettia seinään. Valittu tapetti näyttää yllättävän hyvältä! 

Lue lisää tapetin valinnasta tästä.

1 kommentti:

Stiina kirjoitti...

Täyden kympin valinta tuo tapeetti! IHANA