sunnuntai 27. toukokuuta 2012

MUUTOS - OSA 3

Loputon paneeliprojekti ja keittiö alkaa hahmottua...

Tänä viikonloppuna puuhailtiin alakerran paneeleita (taas) valkoiseksi ja mies maalasi katon korkeimpaa kohtaa (valkoiseksi). Projekti tuntuu tässä vaiheessa loputtomalta. Onneksi keittiön tai verannan puolella alkoi näkyä työn tuloksia. Jynssäsin ikkunat sisältä ja pesin yhden kulman, jotta mies pääsi asentamaan kaapit. Saatiin siirrettyä pusseista ja laatikoista tavaraa takaisin kaappeihin, joka helpottaa remontin keskellä touhuamista suunnattomasti. Ei tarvitse enää etsiskellä puhtaita kuppeja eri paikoista.

Tässä verannan ennen ja jälkeen kuvat tässä vaiheessa projektia: Veranta alkuperäisessä kunnossa luovutuspäivänä.Veranta alkaa hahmottua uuteen muotoonsa. Jääkaappi ja hella olivat mökissä ja uudet kaapistot ostettiin - mistäs muualta kuin Ikeasta. Vetimet puuttuu vielä laatikoista.

Keittiöön löytyi myös Ikeasta kätevä pöytä (Ikea PS 2012 -mallisto) jollaista olemme etsineet viikkotolkulla kirppareilta ja huuto.netistä. En kuitenkaan (valitettavasti) suostu maksamaan vanhasta pöydästä 300 euroa, joten tämä Ikean vanhanaikaisuutta jäljittelevä pöytä sai kelvata. Tässä linkki pöydän tuotesivulle. Pöydän piti olla kompakti pieneen tilaan, mutta kuitenkin sellainen joka tarvittaessa kasvaa. Tämä klaffi-pöytä oli täydellinen löytö!

Kuva: Ikea

Tietenkin keittiöön on matkan varrella löytynyt myös kaikkea muuta ihana, mutta pidetään jännitystä yllä ja lisää ensi kerralla!


2 kommenttia:

Tiina kirjoitti...

oi, kuinka teillä alkaa siellä kuoriutua omaa ja uutta! Mukava seurata "pesänrakennus" puuhianne :)
Ihanaa puuhaa!

Villa Veranda kirjoitti...

Kiitos Tiina! Ihania hetkiä sinne Namuun. Sielläkin on kovasti aherrettu ja hienolle näyttää.